2003 – 2004

Din anul 2003, ca urmare a modificarii cadrului legislativ care guverna activitatea sportiva, pe scheletul fostului club AVICOLA Bacau a luat nastere actualul CLUB de CALARIE RARAUL.

De ce se numeste „RARAUL” ?
Poate pentru ca masivul muntos Rarau simbolizeaza in mintea multora dintre noi maretie, frumusete, armonie cu natura, dar si salbaticie si nesupunere, toate acestea fiind caracteristice in acelasi timp si CALULUI, pe care il pretuim atat de mult si care ne-a unit atat pe noi, membrii fondatori, cat si pe dumneavoastra, cei care cititi aceste randuri.

MEMBRII FONDATORI ai CLUBULUI RARAUL BACAU:
ec. Cornel Erhan, ing. Vasile Teodorescu, ing. Alexandru Sautea, ec. Gheorghe Covrig, ing. Constantin Teodorescu, ing. Oreste Vrajotis, jr. Dan Hauca, jr. Antoaneta Ionas.

Tot din anul 2003 a fost achizitionat un lot de 6 armasari din rasa Cal de Sport Romanesc in varsta de 10 – 11 ani: Faimos, Apel, Avant, Eros, Falnic, Exemplu. Cu acestia a fost reluata activitatea competitionala din 2004, cand a debutat si juniorul Andrei Oasenegre (actualmente student la Medicina Veterinara).

Silviu Erhan cu APEL - Piatra Neamt

Silviu Erhan cu APEL – Piatra Neamt

Anul 2004 a insemnat si o mare pierdere pentru Calaria Romaneasca, in toamna acelui an plecand dintre noi col.(r) antrenor Virgil Barbuceanu, de la Baza Hipica din Piatra Neamt. L-am cunoscut personal inca din 1978, pe vremea cand era antrenor la C.S. Steaua Bucuresti. De la infiintarea clubului din Bacau, a fost permanent alaturi de noi, fiind un bun prieten si sfatuitor. In fotografia de mai sus suntem impreuna cu col. Virgil Barbuceanu (si cu Ghiocel) la ultimul Concurs Oficiat de Colonel in calitate de Sef de Pista (septembrie 2004) la Targu Neamt – Finala Campionatului National de Juniori si Fete.

Col.(r) Virgil Barbuceanu, Silviu Erhan, Ghiocel - Piatra Neamt

Col.(r) Virgil Barbuceanu, Silviu Erhan, Ghiocel – Piatra Neamt

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.